Om oss

Toolit är en annonsplatsform. Den kan beskrivas som en marknadsplats för hantverkartjänster. Världen blir mer och mer automatiserad och folk vill ha on-demand tjänster på vardagsproblem, samtidigt som det skall gå snabbt, enkelt och finnas lättillgängligt i telefonen.

Toolit förmedlar kontakten mellan kund och hantverkare, på ett smidigt sätt med en dynamisk och konkurrenskraftig prissättning baserat på vad hantverkaren uppskattar arbetet bör kosta. Sedan väljer kunden utifrån pris, rating och mycket annat. Ett snabbare sätt än att leta upp, eventuellt hitta, beskriva, få ut hantverkare på plats, vänta på offert, vänta på möjlighet till att få jobbet gjort. Dessa steg är nu eliminerade för att så snabbt som möjligt få till ett prisförslag. Möjlighet att kunna jämföra mellan olika hantverkare och få arbetet gjort till ett marknadsmässigt pris.

NYHETER

STOCKHOLM, 5 OKTOBER 2021:

STOCKHOLM, 28 MAJ 2024:

En nylansering av tjänsten Toolit kommer ske under sommaren 2024 efter en gedigen marknadsundersökning genomfördes 2021-2022 där vi inhämtat mycket nyttig information för att göra appen bättre.

STOCKHOLM, 5 OKTOBER 2021:

STOCKHOLM, 05 OKT 2021:

Toolit är en förmedlingstjänst av hantverkartjänster så som snickare, elektriker, vvs, målare, golvläggare samt plattsättare. Lanseringen kommer ske i Stockholm 07/10/21 och kunder och hantverkare i Stockholmsområdet kan då ansluta sig till tjänsten via applikationen Toolit, finns tillgänglig för Android, Apple och Huawei.

Oscar tornell, Grundare

“Vi ser ett globalt behov av att förenkla kontakten mellan kund och hantverkare. Med en on-demand tjänst där allt är paketerat på ett enkelt och smidigt sätt i en app som kommer spara både tid och pengar för kund och hantverkare.”

Patrik Hiltunen, Grundare

“En tjänst skapad för både kund och hantverkare, för att kunden skall kunna få fackmannamässigt arbete utfört till marknadsmässigt pris, med relativt kort varsel. Ett paradigm skifte för hantverkaren i offert arbete och tillgång till jobb, så de kan fokusera på det de gör bäst, sina yrken”

OM TOOLIT

TOOLIT erbjuder kunden en direktlänk till mängder av hantverkare genom en enkel app. 

Kunden beskriver och lägger upp sitt arbete genom video, bild och text. 

Hantverkaren går igenom matrialet och lämnar offert direkt i appen. Genom prissätting, kundrating, rekommendationer samt tidigare arbeten väljer kunden hantverkare. 

Dynamisk prissättning sker då endast kund kan se de olika hantverkarnas offertpris. 

För att säkerställa hantverkarens expertis så krävs certifikat i berörd branch.