Kunder

Denna applikation är skapad för både dig och hantverkaren. För att ge dig som kund och gemene man bästa tillgången till kvalificerade hantverkare på ett lätt och smidigt sätt.

Varför Toolit?

För att underlätta för dig som kund att hitta hantverkare för ditt projekt. En marknadsplats där du med enkelhet kan få dina små och stora jobb i hemmet eller på kontoret utförda av kvalificerade hantverkare, och slippa behöva bjuda hem ett antal olika hantverkare för att titta på jobbet för att få en offert, utan att veta om priset är okej eller vem som passar för just ditt jobb. Nu kan du göra allt detta direkt i appen.

Hur fungerar det ?

Med hjälp av film, foto, och text samt chat funktion i appen lägger du upp ditt jobb och inväntar hantverkarnas offert på jobbet. Vid ytterligare frågor runt jobbet finns en chatfunktion där hantverkaren kan ställa sina frågor innan de kan lämna prisuppgift.

Hantverkarna kommer inte se varandras offerter på jobbet för att få fram ett så dynamiskt pris för dig som möjligt att välja mellan. Detta för att båda parter ska bli nöjda.

Innan du godkänner en hantverkare för ditt projekt, titta på hantverkarens tidigare utförda jobb, dennes rating och recensioner av tidigare kunder, som ett sätt för dig att känna dig trygg i ditt beslut om vem du skall välja att utföra jobbet.

Är billigast hantverkare alltid bäst?

Någon med låg rating men som är avsevärt mycket billigare kanske inte alltid är den bästa för just ditt jobb. Att utgå från snyggt färdigställda tidigare jobb, bra recensioner och hög rating till ett sunt pris kommer göra dig nöjd i ditt beslut.

Hur går betalningen till ?

Vid godkännande av hantverkare och hantverkaren kommer för att påbörja jobbet så swishar du kostnaden för det till vårat klientmedelskonto, priset går att korrigera fram tills du trycker på påbörja jobb i appen. Hantverkaren får ej betalt förens jobbet är godkänt av dig.

Vilka typer av hantverkstjänster finns i appen?

Snickare, rörmokare (vvs), målare, platssättare, golvläggare och elektriker.

Lycka till med dina projekt!

Så vid små eller stora jobb i hemmet, filma, fota samt skriv en beskrivning. Har du rot eller rut att nyttja ? har du materiel till jobbet hemma eller behöver hantverkaren köpa det med sig.

Lägg sedan upp ditt jobb och invänta hantverkarnas offert.

Njut av att färdigställa eller förädla ditt hem, lycka till!

hantverkare
 

Ladda ner appen