Hantverkare

Denna applikation är skapad för både dig och kunden. För att underlätta för dig som hantverkare i ditt offert arbete samt att finna jobb, stora som små.

Vad är Toolit?

Toolit är en annonsplattform för hantverkare. En marknadsplats där vi hjälper till och underlättar med allt från kontakten mellan kunden och dig som hantverkare samt skapar en trygg plattform för er att mötas och göra affärer på, men också för att underlätta för er hantverkare i ert offert arbete samt att finna jobb, stora som små.

Varför Toolit?

För att få tillgång till en uppsjö av flera jobb i ditt område som du smidigt kan lämna offert på direkt i appen.

Istället för att behöva åka ut i trafiken, leta parkering för att titta på ett jobb, lämna offert men eventuellt förlora jobbet till någon annan hantverkare, så sköter du allt detta i en smidig app.

Vilka hantverkare kan ansluta sig till tjänsten?

I första skedet kommer vi välkomna alla snickare, vvs, målare, plattsättare, golvläggare och elektriker till tjänsten.

Hur går det till?

Du som hantverkare kommer få all information du behöver veta och som krävs för att kunna lämna en offert direkt i appen, kunden lägger upp information om jobbet via film, foto och text, vid ytterligare frågor runt jobbet finns en chat funktion där du kan ställa dina frågor. Du som hantverkare kan direkt se huruvida kunden har rot eller rut att nyttja och om de har material hemma för jobbet alternativt om du behöver komplettera med detta.

Se det som en marknadsplats för dig som hantverkare. I appen kommer du kunna se olika jobb inom din yrkeskategori. Efter skapande av konto samt registrering som hantverkare kan du lämna offert direkt i mobilen på olika jobb och därmed underlätta ditt offert arbete.

Sätt ditt pris på jobbet utefter parametrarna med eller utan rot. Med eller utan material och invänta svar. Du som hantverkare kommer ej att se vad andra hantverkare har gett för offert. Vi vill att det skall bli så dynamiskt och marknadsmässigt pris som möjligt där båda parter blir nöjda.

Få vad du som hantverkare är värd!

Kunden rekommenderas att inte välja billigast hantverkare utan se till profil i helhet. De vill säga titta på tidigare jobb, rating och recensioner. Vi vill att du som duktig hantverkare ska få betalt vad du är värd.

Hur får du som hantverkare betalt ?

Kunden swishar kostnaden för jobbet till vårt klientmedelskonto, vid godkännande av jobbet, av kund så betalas detta ut till dig. Toolit tar ut en kostnad om 195kr per godkänt jobb. Du fakturerar som vanligt till kund, en betald faktura som underlag för din bokföring.

In och registrera ditt konto nu!

“Det ska vara enkelt för kunder och hantverkare”

hantverkare
 

Ladda ner appen